Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرادی گفت: در ایام ولادت امیرالمؤمنین(ع) که همزمان با ایام الله دهه فجر است برنامه های متنوعی در استان پیش بینی شده که محور برگزاری برنامه ها مناطق حاشیه‌نشین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حجت‌الاسلام هاشم مرادی دبیر بنیاد غدیر استان مرکزی در نشست هماهنگی برنامه های ولادت امیرالمؤمنین(ع) در اراک با حضور دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی گفت: خوشبختانه استان مرکزی همان‌گونه که در مقاطع حساس انقلاب اسلامی خوش درخشیده در حوادثی چون کرونا موفق عمل کرد و مردم با حضور مؤثرشان حماسه‌های بزرگی خلق کردند و این برگرفته از نعمت ولایت و رهبری است که مردم را در کنار یکدیگر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادی اظهار کرد: مردم استان مرکزی در وقایعی چون غدیر با حضور چشمگیر خود حماسه‌های بزرگی خلق کردند و استان مرکزی در اقداماتی چون اطعام غدیر و برنامه‌های محله محور در ایام غدیر ارادت و عشق خود را نسبت با امیرالمؤمنین(ع) نشان دادند و به استان‌های دیگر الگو ارائه کردند.

وی ادامه داد: بنیاد غدیر استان مرکزی در طی این سال‌ها اولویت برنامه‌های خود را ترویج و توسعه فرهنگ ولایتمداری و تبیین مسئله امامت و ولایت و تقویت گفتمان ولایتمداری قرار داده و همواره برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام‌های بلندی برداشته و از کلیه دستگاه‌ها دعوت می‌کنیم ما را در این مسیر یاری دهند.

دبیر بنیاد غدیر استان مرکزی افزود: خوشبختانه کنگره شهدای استان مرکزی در طی این سال‌ها منشا خدمات زیادی برای استان بوده که ساختار و سازمان کنگره کمک های زیادی به بنیاد غدیر داشته که قابل تقدیر است.

وی با اشاره به اینکه حرکت سپاه و بسیج برای ترویج ولایتمداری و تبیین مسئله امامت و ولایت شتابنده و قابل تقدیر است بیان کرد: در طی سال های گذشته با برگزاری برنامه های مبتکرانه و خلاقانه برکات زیادی برای نسل جوان به همراه داشته است.

مرادی گفت: توجه به محرومین و نیازمندان از شاخصه های سیره امیرالمومنین(ع) است و سپاه با روحیه مکتبی و معنوی در این مسیر شتابنده حرکت می کند و اقدامات مهمی انجام داده است.

دبیر بنیاد غدیر استان مرکزی افزود: تبیین مسئله غدیر و ولایت نیازمند عزم همگانی و مشارکت همه جانبه دارد که خوشبختانه استان مرکزی در این راستا نمره قابل قبولی کسب کرد و یکی نهادهای اثرگذار در این راستا سپاه و بسیج است.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد فعالیت های بنیاد غدیر استان مرکزی در سالجاری ایجاد نشاط اجتماعی و انقلابی و توجه به مناطق حاشیه نشین بوده اضافه کرد: مهمترین دستگاهی که این بنیاد را یاری داده و منشا خیرات و برکات فراوانی بوده سپاه و بسیج است و البته کمیته امداد، شهرداری و سایر دستگاه ها نیز مشارکت داشته اند.

مرادی گفت: برگزاری نمایش امضای خدا در ایام غدیر گذشته و نمایشگاه غدیر مهمترین برنامه استان بود که بیش از ۵۰۰ هزار نفر در این برنامه حضور داشتند و نقطه قوت برنامه های غدیر حضور و نقش آفرینی مردم بود و این پیامد مهمی دارد که هرکجا مردم وارد شده اند حماسه های بزرگی خلق شده و این مسئله باید مورد توجه برنامه های آینده باشد.

دبیر بنیاد غدیر استان مرکزی یادآور شد: در ایام ولادت امیرالمومنین(ع) که همزمان با ایام الله دهه فجر است برنامه های متنوعی پیش بینی شده که محور برگزاری برنامه ها مناطق حاشیه نشین است.

وی ادامه داد: رویکرد اصلی برنامه های ولادت امیرالمومنین(ع) خدمت رسانی به مردم و ولی نعمتان است که با مسجد محوری و مشارکت و هم افزایی دستگاه ها و نهادهای انقلابی و خدمت رسان انجام خواهد شد.

مرادی با اشاره به اینکه ایجاد نشاط اجتماعی همراه با معنویت برای پیشرفت جامعه یک ضرورت مهم است افزود: همه باید برای تحقق این مسئله مشارکت داشته باشند.

دبیر بنیاد غدیر استان مرکزی خاطرنشان کرد: برنامه های ایام ولادت امیرالمومنین(ع) با هدف تبیین سیره آن حضرت و تقویت ارزش های اسلامی از هفته اول بهمن ماه آغاز خواهد شد که برگزاری برنامه های فرهنگی و اجتماعی در مساجد، تکریم و تجلیل از خانواده های معظم شهدا، برنامه های حمایتی برای نیازمندان، ویزیت رایگان در حاشیه برنامه ها، مشاوره های حقوقی و برگزاری میزهای خدمت از جمله برنامه های مهم در این ایام است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: برگزاری برنامه ها مناطق حاشیه نشین امیرالمومنین ع استان مرکزی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود

جلسه کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، ویژه سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی، پیش از ظهر امروز(یکشنبه 16 اردیبهشت ماه) در جوار حرم مطهر حضرت امام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، سردار محمدرضا موحدی در این جلسه با اشاره به اینکه نیروهای مسلح در ارتباط با بزرگداشت امام خمینی(س) یک سری کارهای سخت‌افزاری و فرهنگی انجام می‌دهند، گفت: هر دو گروه هم لازم هستند و هم کارهای آنها مهم و مقدس است، اما گروه‌های فرهنگی و تبلیغی تبیین کننده بقیه کارها هستند.

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، با بیان اینکه امام برای سپاه ایجادکننده و برای ارتش نگه‌دارنده بوده است، افزود: هیچ روزی به لحاظ شکوه و تعداد شرکت‌کنندگان مثل 14 خرداد نیست؛ که همه مسئولین در این مراسم شرکت می‌کنند. چرایی آن را فرهنگی‌ها باید در سخرانی‌ها و نشریات مختلف تشریح کنند. دومین کار فرهنگی‌ها استفاده از این بستر برای ترویج افکار امام است.

وی با تأکید بر اینکه تجلیل از امام، تجلیل از همه اندیشه‌های ناب اسلام است، اظهار داشت: به لحاظ شبهات ما اصلا در شرایط 20 سال و حتی 10 سال گذشته نیستیم. متأسفانه دشمنان برای از بین بردن انقلاب و اهداف آن در فضای مجازی و به عبارتی جنگ نرم، حرکت‌های گسترده‌ای انجام می‌دهند؛ به طوری که خود امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند.

سردار موحدی با اشاره به اینکه برای جوانان و خانواده‌های کشور سؤالات و شبهاتی وجود دارد، تأکید کرد: میزگرد و میزهای اندیشه و پاسخ به سؤالات بگذارید و افراد قوی را انتخاب کنید تا به سؤالات آنها پاسخ بدهند. یعنی از این بستر برای پاسخگویی به شبهات هم استفاده شود. خوشبختانه قریب به اتفاق فرماندهان نظامی کشور هم علاوه بر ویژگی‌های نظامی، آدم‌های فرهنگی هستند.

وی افزود: به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی هم توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود و مناطق مرزی و خصوصا جزایر بیشتر مورد توجه قرار گیرد. توصیه ما  این است از بسترهای موجود برای تبلیغ استفاده کنیم.

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) با اشاره به حوادث غزه، اظهار داشت: هفت ماه است که جنگ غزه جریان دارد و با استفاده از این فضای بین‌المللی موجود، باید اندیشه‌های استکارستیزی امام امسال برجسته شود. این حرکت به خیلی جاهای دنیا رسیده و خیلی کشورها مثل بولیوی ارتباط با اسرائیل را قطع می‌کنند اما متأسفانه سران یک سری کشورهای منطقه هنوز با رژیم صهیونیستی ارتباط دارند.

وی در پایان گفت: لازم می‌دانم از زحمات تمامی نیروهای مسلح در سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام تشکر کنم. مطمئن باشید که قدم خالصانه برای امام جواب دارد و این کارها حتما مورد توجه امام قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان